De la idee la realitate
Ca și la cafeaua de specialitate, unde suntem în strânsă legătură cu fermierii, aici suntem în strânsă legătură cu moara. Făina, ingredientul principal, o aducem direct de la moara din Franța, o făină curată și fără aditivi, ce susține procesul nostru de realizare a produselor de înaltă calitate.
Pâine artizanală
Din ingrediente pure pentru o aromă și o textură deosebită.
Patiserie artizanală
Care îmbină tehnicile meticuloase cu ingredientele fine.
Meron Bakery
Meron Bakery
Un proiect născut din dragostea pentru lucruri simple și artizanale. Având la bază tehnica franțuzească pentru realizarea painii si inspirată din simplitatea nordică, produsele noastre sunt simple, dar pline de gust.
Un micro bakery se bazează pe 3 principii:
- ingrediente simple, dar de înaltă calitate;
- execuție manuală
- și foarte multă pasiune.
Alegem cu mare atenție ingredientele, faină curată, unt de 82-84%, vanilie naturala de Bourbon, fistic proaspăt prăjit și multe ingrediente fine gata să-ți delecteze papilele gustative.
Povestea noastră
Pâinea este făcută cu maia, un aluat fermentat natural care conferă acesteia o aromă și o textură deosebită. Acordăm tot timpul necesar pentru a realiza această pâine, fără aditivi sau conservanți, pentru că suntem convinși că procesul tradițional este cel care duce la cele mai bune rezultate.
Atât pâinea, cât și produsele laminate sau selecția de patiserie sunt produse mereu proaspete, pregătite și coapte zilnic. Ne dedicăm timpul și pasiunea pentru a realiza totul manual, punând astfel amprenta noastră asupra fiecărui produs.
Echipa noastră
Comunitatea noastră dulce - Cunoaște echipa care creează bucurie zilnică
Echipa noastră
Comunitatea noastră dulce - Cunoaște echipa care creează bucurie zilnică