PAS CU PAS

De la idee la realitate

Ca și la cafeaua de specialitate, unde suntem în strânsă legătură cu fermierii, aici suntem în strânsă legătură cu moara. Făina, ingredientul principal, o aducem direct de la moara din Franța, o făină curată și fără aditivi, ce susține procesul nostru de realizare a produselor de înaltă calitate.

Pâine artizanală

Din ingrediente pure pentru o aromă și o textură deosebită.

Patiserie artizanală

Care îmbină tehnicile meticuloase cu ingredientele fine.

SOURDOUGH CULTURE

Meron Bakery

SOURDOUGH CULTURE

Meron Bakery

Un proiect născut din dragostea pentru lucruri simple și artizanale. Având la bază tehnica franțuzească pentru realizarea painii si inspirată din simplitatea nordică, produsele noastre sunt simple, dar pline de gust.

Un micro bakery se bazează pe 3 principii:

  • ingrediente simple, dar de înaltă calitate;
  • execuție manuală
  • și foarte multă pasiune.

Alegem cu mare atenție ingredientele, faină curată, unt de 82-84%, vanilie naturala de Bourbon, fistic proaspăt prăjit și multe ingrediente fine gata să-ți delecteze papilele gustative.

SOURDOUGH CULTURE

Povestea noastră

Pâinea este făcută cu maia, un aluat fermentat natural care conferă acesteia o aromă și o textură deosebită. Acordăm tot timpul necesar pentru a realiza această pâine, fără aditivi sau conservanți, pentru că suntem convinși că procesul tradițional este cel care duce la cele mai bune rezultate.

Atât pâinea, cât și produsele laminate sau selecția de patiserie sunt produse mereu proaspete, pregătite și coapte zilnic. Ne dedicăm timpul și pasiunea pentru a realiza totul manual, punând astfel amprenta noastră asupra fiecărui produs.

CINE SUNTEM?

Echipa noastră

Comunitatea noastră dulce - Cunoaște echipa care creează bucurie zilnică

CINE SUNTEM?

Echipa noastră

Comunitatea noastră dulce - Cunoaște echipa care creează bucurie zilnică

O PARTE DIN MERON FAMILY

Pasiunea noastră se simte prin fiecare pâine coaptă.

O PARTE DIN MERON FAMILY

Pasiunea noastră se vede prin fiecare pâine coaptă